Google

Eenvoudig en geavanceerd

voor iedere klant en budget een passende oplossing

Eenvoudig en geavanceerd

Van eenvoudig tot geavanceerd: er is een website voor iedereen. Strik Design bedient zowel kleine zelfstandigen als grote organisaties. We onderscheiden grofweg drie soorten websites.

 

Minimaal

Kleine zelfstandigen hebben, zeker in het begin, een bescheiden budget. Vaak wordt bij de start van een bedrijf al een groot deel het budget gebruikt voor een logo en een huisstijl en is er weinig meer over voor een website. Dan is een minimale website een goede oplossing. Er zijn voldoende goede open source content management systemen zoals WordPress, Joomla en Drupal en open source webshops zoals Magento en osCommerce. Voor een klein bedrag is de webshop mijnWinkel te gebruiken.

 

Voor het design zijn er duizenden mogelijkheden die óf gratis zijn óf maar een paar tientjes kosten. Dat is geen uniek design, maar deze templates of thema's zijn in meer of mindere mate aan te passen aan de eigen huisstijl.

 

De klant betaalt in dit geval alleen voor advies en ondersteuning bij het in gebruik nemen van deze software. Misschien vindt u het leuk om alles zelf uit te vogelen, terwijl een ander daar zijn hoofd niet over breken wil. De kosten houdt u dus in eigen hand.

 

Uiteraard kan na verloop van tijd een eigen design voor de open source content management en webshop systemen gemaakt worden. Dan verandert alleen het uiterlijk van de website of webshop. Achter de schermen blijft alle functionaliteit behouden.

 

Eenvoudig

Iets duurder, maar een stuk gebruiksvriendelijker is een internetsite met Adobe Contribute als content management systeem. Hiervoor is een iets groter budget nodig. U moet één of meer licenties voor Adobe Contribute aanschaffen en de website moet gebouwd worden conform de specificaties van Contribute.

 

Ook hier kunt u kiezen voor een gratis of bijna gratis, niet uniek, design. Het design kan natuurlijk grotendeels afgestemd worden op de eigen huisstijl. Ook hier kiest u zelf hoeveel u uitgeeft.

Adobe Contribute is een professioneel programma dat prettig werkt en zeer uitgebreide hulpfuncties heeft. Nadeel is dat het niet webbased is: het wordt gebruikt vanaf een computer waarop het programma is geïnstalleerd. Met Adobe Contribute kunt u wel meerdere websites onderhouden. In onze praktijk blijkt dat Adobe Contribute erg geschikt is voor de meeste klanten.

 

Geavanceerd

Wanneer de bovenstaande oplossingen voor uw organisatie te beperkt zijn dan kunnen we applicaties ontwikkelen die helemaal aan uw wensen aan te passen zijn. Deze zijn te koppelen aan bestaande systemen en volledig naar eigen smaak in te richten.


Wilt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren, dan kunnen wij u daar met maatwerk software mee van dienst zijn.

 

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over ons webdesign, doel en functie, eenvoudig en geavanceerd, onderhouden of over onze werkwijze of de kosten?

Bel dan 050 - 549 1157 of vul het formulier in voor een gratis en vrijblijvend gesprek en bekijk het portfolio.

recent werk

Logo en huisstijl voor handwerkwinkel Draad & Stof

Logo en huisstijl voor handwerkwinkel Draad & Stof

april 2017

huisstijl bestaande uit visitekaartje en 'with-compliments' kaart voor handwerkwinkel Draad & Stof

Flyer voor Quilt Festival 2018

Flyer voor Quilt Festival 2018

maart 2017

Het Quilt Festival is een internationaal tweejaarlijks festival van quilts in veertien historische kerken op het Hoogeland

Boer & Bouwen is een  organisatie die agrariërs ondersteunt bij (ver)bouwplannen.

Webapplicatie voor onderzoeksopzet promovendi

november 2016

Digitaliseren en aansluiten van formulier onderzoeksopzet aan projectplanning van het promotievolgsysteem Hora Finita

recent nieuws

Beveilig uw website met Let's Encrypt

oktober 2017

Google gaat onbeveiligde websites binnenkort labelen als Not Secure. Dat is een duidelijke waarschuwing voor de bezoeker. Tijd ...

Gaat Google uw advertenties blokkeren?

mei 2017

Google is van plan z’n Chrome browser standaard te voorzien van een advertentieblokker. U leest het goed: Google gaat zelf ad...

Social Media knoppen vertragen uw website enorm

mei 2017

Pas op met ‘deel dit’ knoppen via plugins op uw WordPress website. Ze vertragen de laadtijd van websites enorm.