Google

Eenvoudig en geavanceerd

voor iedere klant en budget een passende oplossing

Eenvoudig en geavanceerd

Van eenvoudig tot geavanceerd: er is een website voor iedereen. Strik Design bedient zowel kleine zelfstandigen als grote organisaties. We onderscheiden grofweg drie soorten websites.

 

Minimaal

Kleine zelfstandigen hebben, zeker in het begin, een bescheiden budget. Vaak wordt bij de start van een bedrijf al een groot deel het budget gebruikt voor een logo en een huisstijl en is er weinig meer over voor een website. Dan is een minimale website een goede oplossing. Er zijn voldoende goede open source content management systemen zoals WordPress, Joomla en Drupal en open source webshops zoals Magento en osCommerce. Voor een klein bedrag is de webshop mijnWinkel te gebruiken.

 

Voor het design zijn er duizenden mogelijkheden die óf gratis zijn óf maar een paar tientjes kosten. Dat is geen uniek design, maar deze templates of thema's zijn in meer of mindere mate aan te passen aan de eigen huisstijl.

 

De klant betaalt in dit geval alleen voor advies en ondersteuning bij het in gebruik nemen van deze software. Misschien vindt u het leuk om alles zelf uit te vogelen, terwijl een ander daar zijn hoofd niet over breken wil. De kosten houdt u dus in eigen hand.

 

Uiteraard kan na verloop van tijd een eigen design voor de open source content management en webshop systemen gemaakt worden. Dan verandert alleen het uiterlijk van de website of webshop. Achter de schermen blijft alle functionaliteit behouden.

 

Eenvoudig

Iets duurder, maar een stuk gebruiksvriendelijker is een internetsite met Adobe Contribute als content management systeem. Hiervoor is een iets groter budget nodig. U moet één of meer licenties voor Adobe Contribute aanschaffen en de website moet gebouwd worden conform de specificaties van Contribute.

 

Ook hier kunt u kiezen voor een gratis of bijna gratis, niet uniek, design. Het design kan natuurlijk grotendeels afgestemd worden op de eigen huisstijl. Ook hier kiest u zelf hoeveel u uitgeeft.

Adobe Contribute is een professioneel programma dat prettig werkt en zeer uitgebreide hulpfuncties heeft. Nadeel is dat het niet webbased is: het wordt gebruikt vanaf een computer waarop het programma is geïnstalleerd. Met Adobe Contribute kunt u wel meerdere websites onderhouden. In onze praktijk blijkt dat Adobe Contribute erg geschikt is voor de meeste klanten.

 

Geavanceerd

Wanneer de bovenstaande oplossingen voor uw organisatie te beperkt zijn dan kunnen we applicaties ontwikkelen die helemaal aan uw wensen aan te passen zijn. Deze zijn te koppelen aan bestaande systemen en volledig naar eigen smaak in te richten.


Wilt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren, dan kunnen wij u daar met maatwerk software mee van dienst zijn.

 

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over ons webdesign, doel en functie, eenvoudig en geavanceerd, onderhouden of over onze werkwijze of de kosten?

Bel dan 050 - 549 1157 of vul het formulier in voor een gratis en vrijblijvend gesprek en bekijk het portfolio.

recent werk

Subsidie toolbox Bureau Onderzoek voor intranet UMCG

Subsidie toolbox voor Bureau Onderzoek UMCG

juli 2017

Ondersteuning voor onderzoekers van het UMCG voor het Europese Horizon 2020 subsidieprogramma.

Internetsite voor Het NoorderErf

Internetsite voor Het NoorderErf

juli 2017

Het NoorderErf is een adviesbureau gespecialiseerd in het ontwerpen en beheren van boerenerven- en tuinen.

Nieuwsbrief voor Meijer Holland, bale handling systems

Nieuwsbrief voor Meijer Holland, bale handling systems

mei 2016

Meijer Holland Bale Handling Systems maakt balenklemmen en verzamelaars voor stro, silage en hooi.

recent nieuws

Foto’s voor je website? Die vind je zo

februari 2018

Heeft u wel eens een website gezien zonder foto’s? De laatste twintig jaar toch niet? Beeld domineert de uitstraling van een ...

Google Posts nieuw marketingkanaal voor ondernemers

februari 2018

Met Google Posts krijgen ondernemers een nieuwe gratis marketingkanaal van Google: eenvoudig om te maken en een effectieve mani...

Waardevolle data via Google Mijn Bedrijf

januari 2018

Vinden klanten uw bedrijf via Google Maps? Of alleen via Google Search? En wat doen die klanten dan? U bellen, de route opvrage...