Google

Content management, oftewel zelf uw website onderhouden

met de juiste middelen heel eenvoudig zelf uw website
up-to-date houden

Content management, oftewel zelf uw website onderhouden

Het is een feit: als uw website oud nieuws bevat, neemt de bezoeker uw hele organisatie minder serieus. Strik Design legt de drempel voor onderhoud daarom zo laag mogelijk. Een telefoontje of mailtje is genoeg voor een snelle update. De kosten hiervan blijken in de praktijk erg mee te vallen. Wilt u liever de site zelf onderhouden? Dat kan.

 

Voer wijzigingen zelf door

Wie een website zelf wil onderhouden heeft twee keuzes: via een op een computer geïnstalleerd programma of via een content management systeem (CMS) dat via een webbrowser werkt (webbased). In beide gevallen is er uiteraard een internetverbinding nodig. Bij een webbased CMS kunt u vanaf iedere computer met toegang tot internet uw website bewerken.

 

Heel kort samengevat komt het erop neer dat een apart programma gebruiksvriendelijker en goedkoper is en een CMS flexiber en meer geschikt voor grotere groepen gebruikers. Wij adviseren u graag wat het beste bij u past.

 

Adobe Contribute

Logo Adobe ContributeKiest u voor een op uw computer geïnstalleerd programma dan is er eigenlijk maar één keuze: Adobe Contribute. In een Word-achtige omgeving past u de teksten aan, voegt u links en/of plaatjes toe. Heel eenvoudig, zo vaak u zelf wilt. Belangrijke delen van de website en de vormgeving kunnen vergrendeld worden. De kans om ernstige fouten te maken aan de vormgeving en structuur van de website is daardoor nihil. Een duur content management systeem en/of kennis van html is niet nodig. Met relatief lage kosten van €199 per licentie (sept 2011) is het voor veel kleine en middelgrote bedrijven en organisaties een uitstekende keuze.

 

meer informatie over Adobe Contribute

 

Webbased CMS

Heeft u meer specifieke bedrijfsprocessen en webapplicaties dan is een standaardoplossing als Adobe Contribute mogelijk niet geschikt. Een webbased CMS pakket kan in sommige gevallen ook praktischer zijn. Zeker als veel personen de internet- of intranetsite moeten kunnen bewerken.

 

Open Source

Er bestaan voldoende gratis en goede open source content management systemen zoals WordPress, Joomla en Drupal en open source webshops zoals Magento en osCommerce of het goedkope en professionele mijnWinkel. Wij helpen u bij het maken van een keuze en ondersteunen u bij het in gebruik nemen van deze software.

 

Mojo CMS

Mojo CMSWanneer de mogelijkheden van open source oplossingen niet voldoen aan uw doelstelling dan is Mojo CMS de beste keuze. Deze software is helemaal naar uw wensen aan te passen en kan gekoppeld worden aan bestaande systemen. Hiermee krijgt u voor een éénmalige aanschaf van € 2.100 en zonder maandelijkse kosten een uitstekend content management systeem. Dit CMS is met modules eenvoudig uit te breiden.

 

meer informatie over Mojo CMS

 

 

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over ons webdesign, doel en functie, eenvoudig en geavanceerd, onderhouden of over onze werkwijze of de kosten?

Bel dan 050 - 549 1157 of vul het formulier in voor een gratis en vrijblijvend gesprek en bekijk het portfolio.

recent werk

Logo voor café-restautant De Onlanderij bij het prachtige natuurgebied De Onlanden bij Eelderwolde

Logo De Onlanderij

februari 2019

Logo voor het café-restautant De Onlanderij bij het prachtige natuurgebied De Onlanden bij Eelderwolde.

Internetsite Anton Reitsema Pensioen & Planning

Internetsite TwinQels

februari 2019

Het interactief loopbaanplatform TwinQels ondersteunt werkgevers en werknemers die zelf de regie willen behouden.

Jaarberich Maekehiem

3D visualisatie verbouwing Dorpshuis Garmerwolde

januari 2019

3D visualisaties van exterieur, grote zaal en ruimte voor Buurtzorg na verbouwing van Dorpshuis De Leeuw.

recent nieuws

Snelle websites zijn beter. Hoe snel is die van u?

april 2019

Snelle website zijn beter, zegt Google. En dat is logisch, want de bezoeker wil de website direct op het scherm zien, zonder te...

Gebruik Google Startersgids voor een beter resultaat bij Google, deel 2

maart 2019

Bent u nieuw of al enigszins gevorderd met zoekmachineoptimalisatie? De Google Startersgids helpt iedereen die zelf aan de slag...

Gebruik Google Startersgids voor een beter resultaat bij Google, deel 1

januari 2019

Bent u nieuw of al enigszins gevorderd met zoekmachineoptimalisatie? De Google Startersgids helpt iedereen die zelf aan de slag...