Google

Webapplicaties helpen bedrijfsprocessen te optimaliseren

functionele techniek maakt meer mogelijk met intranet en internet

Webapplicaties helpen bedrijfsprocessen te optimaliseren

Hoe efficiënt zijn uw bedrijfsprocessen? Is er ruimte voor verbetering? Webapplicaties zijn een uitstekend middel om te besparen op tijd, budget en personeel.


Onze online software heeft grote voordelen ten opzichte van software die u op uw computers moet installeren: makkelijk in het gebruik, altijd up-to-date, bedrijfszeker en apparaat onafhankelijk.

 

Webapllicaties verbeteren zowel interne als externe bedrijfsprocessen. Voor een interne toepassing kunt u denken aan een urenregistratie gekoppeld aan het factureringsproces of voorraadbeheer. Voor een externe toepassing aan het organiseren van congressen en bijeenkomsten of het communiceren met uw klanten met een e-mail nieuwsbrief.

 

Een webapplicatie is een programma dat geïnstalleerd wordt op een webserver die toegankelijk is door middel van internettechnologie. Dat wil niet zeggen dat een webapplicatie alleen via internet gebruikt kan worden. Een interne webapplicatie kunt u ook via uw eigen bedrijfsnetwerk gebruiken. Eigenlijk dus een gewoon computerprogramma met het verschil dat deze werkt in een webbrowser.

Bij wepapplicaties draait alles om interactieve techniek, functionaliteit en gebruikers-vriendelijkheid. Niets zo ergerlijk als een apllicatie die het niet doet op het moment supreme. Uiteraard kunnen we een en ander aanpassen aan uw huisstijl. Hebt u een bedrijfsproces waarvan u denkt dat dit beter moet kunnen? Wilt u meer weten over webdevelopment of webapplicaties? Neem vrijblijvend contact op.

 

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over onze webapplicaties, bedrijfsprocessen optimaliseren, maatwerk applicaties of over onze werkwijze of de kosten?

Bel dan 050 - 549 1157 of vul het formulier in voor een gratis en vrijblijvend gesprek en bekijk het portfolio.

recent werk

Logo en huisstijl voor handwerkwinkel Draad & Stof

Logo en huisstijl voor handwerkwinkel Draad & Stof

april 2017

huisstijl bestaande uit visitekaartje en 'with-compliments' kaart voor handwerkwinkel Draad & Stof

Flyer voor Quilt Festival 2018

Flyer voor Quilt Festival 2018

maart 2017

Het Quilt Festival is een internationaal tweejaarlijks festival van quilts in veertien historische kerken op het Hoogeland

Boer & Bouwen is een  organisatie die agrariërs ondersteunt bij (ver)bouwplannen.

Webapplicatie voor onderzoeksopzet promovendi

november 2016

Digitaliseren en aansluiten van formulier onderzoeksopzet aan projectplanning van het promotievolgsysteem Hora Finita

recent nieuws

Beveilig uw website met Let's Encrypt

oktober 2017

Google gaat onbeveiligde websites binnenkort labelen als Not Secure. Dat is een duidelijke waarschuwing voor de bezoeker. Tijd ...

Gaat Google uw advertenties blokkeren?

mei 2017

Google is van plan z’n Chrome browser standaard te voorzien van een advertentieblokker. U leest het goed: Google gaat zelf ad...

Social Media knoppen vertragen uw website enorm

mei 2017

Pas op met ‘deel dit’ knoppen via plugins op uw WordPress website. Ze vertragen de laadtijd van websites enorm.