Google

Webapplicaties helpen bedrijfsprocessen te optimaliseren

functionele techniek maakt meer mogelijk met intranet en internet

Webapplicaties helpen bedrijfsprocessen te optimaliseren

Hoe efficiënt zijn uw bedrijfsprocessen? Is er ruimte voor verbetering? Webapplicaties zijn een uitstekend middel om te besparen op tijd, budget en personeel.


Onze online software heeft grote voordelen ten opzichte van software die u op uw computers moet installeren: makkelijk in het gebruik, altijd up-to-date, bedrijfszeker en apparaat onafhankelijk.

 

Webapllicaties verbeteren zowel interne als externe bedrijfsprocessen. Voor een interne toepassing kunt u denken aan een urenregistratie gekoppeld aan het factureringsproces of voorraadbeheer. Voor een externe toepassing aan het organiseren van congressen en bijeenkomsten of het communiceren met uw klanten met een e-mail nieuwsbrief.

 

Een webapplicatie is een programma dat geïnstalleerd wordt op een webserver die toegankelijk is door middel van internettechnologie. Dat wil niet zeggen dat een webapplicatie alleen via internet gebruikt kan worden. Een interne webapplicatie kunt u ook via uw eigen bedrijfsnetwerk gebruiken. Eigenlijk dus een gewoon computerprogramma met het verschil dat deze werkt in een webbrowser.

Bij wepapplicaties draait alles om interactieve techniek, functionaliteit en gebruikers-vriendelijkheid. Niets zo ergerlijk als een apllicatie die het niet doet op het moment supreme. Uiteraard kunnen we een en ander aanpassen aan uw huisstijl. Hebt u een bedrijfsproces waarvan u denkt dat dit beter moet kunnen? Wilt u meer weten over webdevelopment of webapplicaties? Neem vrijblijvend contact op.

 

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over onze webapplicaties, bedrijfsprocessen optimaliseren, maatwerk applicaties of over onze werkwijze of de kosten?

Bel dan 050 - 549 1157 of vul het formulier in voor een gratis en vrijblijvend gesprek en bekijk het portfolio.

recent werk

Logo voor café-restautant De Onlanderij bij het prachtige natuurgebied De Onlanden bij Eelderwolde

Logo De Onlanderij

februari 2019

Logo voor het café-restautant De Onlanderij bij het prachtige natuurgebied De Onlanden bij Eelderwolde.

Internetsite Anton Reitsema Pensioen & Planning

Internetsite TwinQels

februari 2019

Het interactief loopbaanplatform TwinQels ondersteunt werkgevers en werknemers die zelf de regie willen behouden.

Jaarberich Maekehiem

3D visualisatie verbouwing Dorpshuis Garmerwolde

januari 2019

3D visualisaties van exterieur, grote zaal en ruimte voor Buurtzorg na verbouwing van Dorpshuis De Leeuw.

recent nieuws

Snelle websites zijn beter. Hoe snel is die van u?

april 2019

Snelle website zijn beter, zegt Google. En dat is logisch, want de bezoeker wil de website direct op het scherm zien, zonder te...

Gebruik Google Startersgids voor een beter resultaat bij Google, deel 2

maart 2019

Bent u nieuw of al enigszins gevorderd met zoekmachineoptimalisatie? De Google Startersgids helpt iedereen die zelf aan de slag...

Gebruik Google Startersgids voor een beter resultaat bij Google, deel 1

januari 2019

Bent u nieuw of al enigszins gevorderd met zoekmachineoptimalisatie? De Google Startersgids helpt iedereen die zelf aan de slag...