Google

Van slimme techniek naar optimaal gebruikersgemak

stap voor stap, strakke planning en budgetbewaking

Wat kunt u verwachten?

U denkt erover een webapplicatie door Strik Design te laten bouwen? Wat kunt u dan verwachten? We leggen hieronder kort uit hoe we te werk gaan. Dat kan u helpen bij uw besligging om met ons in zee te gaan. Of niet, want u bent in vrijwel ieder stadium van de opdracht vrij om voor een ander bureau te kiezen.

 

Goed, u wilt een webapplicate. Weet u precies wat u wilt? Of heeft u een doel voor ogen en weet u niet precies of en hoe een webapplicatie hierbij kan helpen?

 

Voor onze werkwijze maakt dat niet veel uit. In het laatste geval adviseren u graag of een webapplicatie u kan helpen uw doel te bereiken. In beide gevallen bespreken we eerst uw ideeën, wensen en eisen. Deze zetten wij op papier en we doen een voorstel voor de meest geschikte oplossing. Ook maken we een globale inschatting van de kosten. Dit is geheel vrijblijvend

 

Wanneer de oplossing u aanspreekt en de ingeschatte kosten binnen uw budget passen zetten we de volgende stap: de opdrachtbevestiging. We leggen daarin vast dat we dit project samen uit gaan voeren tegen welke kosten. U bent uiteraard vrij ergens in het project uit te stappen. U betaalt dan alleen de uren die wij voor u gewerkt hebben.

 

De eerste stap na het verstrekken van de opdracht is het maken van een projectplan.

 

Projectplan

In het projectplan werken we de voorgestelde oplossing gedetailleerd uit. Dit bevat de volgende onderdelen:

  • functioneel ontwerp
  • technisch ontwerp
  • offerte
  • planning
  • voorwaarden

functioneel ontwerp

Als eerste brengen we in nauwe samenwerking met u de functionaliteit en de interactie van de webapplicatie in kaart. Dit resulteert in een ontwerp dat ervoor moet zorgdragen dat de webapplicatie op een logische manier in elkaar zit en optimaal scoort in gebruiksgemak.

 

technisch ontwerp

In het technisch ontwerp leggen we vast welk type database wordt gekozen, welke koppelingstaal wordt gebruikt, welke koppelingen met andere systemen worden gemaakt en waar de webapplicatie wordt ondergebracht.

 

offerte

Alle onderdelen van het functioneel ontwerp en andere kostenposten worden bepaald. Daarop baseren we een begroting.

 

planning

Er wordt een inschatting gemaakt van het aantal weken wat nodig is om dit project uit te voeren.

 

voorwaarden

De randvoorwaarden mbt. onderhoud, ondersteuning, licenties, eigendom, browserondersteuning, facturering etc.

 

Uitvoering

  • grafische ontwerpen
  • programmering
  • content plaatsen
  • in gebruik nemen
  • ondersteuning

grafische ontwerpen

Het beheer van onze webapplicaties heeft een uniforme vormgeving waarbij de kleurstelling aan uw bedrijf of organisatie kan worden aangepast. Indien de webapplicatie ook een publiek toegankelijk deel heeft wordt op basis van de doelstelling van de applicatie, de doelgroep en het functioneel ontwerp een grafisch ontwerp gemaakt van een aantal van de belangrijkste pagina's en de bedienings-elementen zoals het menu, knopjes, links e.d.

 

programmering

Na de eventuele grafische fase wordt de webapplicaties geprogrammeerd en databases ingericht. In het geval van een publiek toegankelijk deel wordt ook dit deel gerealiseerd.

 

content plaatsen

In deze fase vult u zelf of een webredacteur de webapplicaties met content.

 

in gebruik nemen

Nadat de webapplicatie is voorzien van content en alle functionaliteiten grondig zijn getest komt het moment om de webapplicatie in gebruik te nemen. In het geval van een publiek toegankelijk deel wordt dit online gezet.

 

ondersteuning

Wij ondersteunen u bij alle vragen die u hebt over de werking van het systeem en internet in het algemeen. Meestal ontstaan er na verloop van tijd nieuwe ideeën om de webapplicatie nog te verbeteren. Wij staan u met raad en daad terzijde.

 

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over onze webapplicaties, bedrijfsprocessen optimaliseren, maatwerk applicaties of over onze werkwijze of de kosten?

Bel dan 050 - 549 1157 of vul het formulier in voor een gratis en vrijblijvend gesprek en bekijk het portfolio.

recent werk

Internetsite Anton Reitsema Pensioen & Planning

Internetsite Anton Reitsema Pensioen & Planning

juni 2018

Als gecertificeerd pensioenadviseur geeft Anton Reitsema duidelijk inzicht in iedere pensioensituatie.

Jaarberich Maekehiem

Jaarbericht Maekehiem

mei 2018

In het Maeykehiem wordt zoveel mogelijk een zo normaal mogelijke leef- en werksituatie gecreëerd.

Internetsite DH Witgoed

Internetsite DH Witgoed

april 2018

DHWitgoed repareert en verkoopt witgoed in de regio Groningen - Assen. Ook 's avonds tot 21.00 uur.

recent nieuws

Analyseer uw websitebezoek en leer de beginselen van Google Analytics

oktober 2018

Uw website levert via Google Analytics een gedetailleerd overzicht met data over uw bezoekers. Gek genoeg gebruiken maar weinig...

Verbeter de omschrijving van uw website

oktober 2018

Een goede omschrijving van uw website is nodig om van zoekers daadwerkelijk bezoekers te maken. De omschrijving in de resultate...

Voeg nu video’s toe aan Google Mijn Bedrijf

april 2018

Niets vertelt uw verhaal beter dan een mooie video. Uw visueel ingestelde klant of bezoeker zal sneller een filmpje aanklikken ...