Google

Van slimme techniek naar optimaal gebruikersgemak

stap voor stap, strakke planning en budgetbewaking

Wat kunt u verwachten?

U denkt erover een webapplicatie door Strik Design te laten bouwen? Wat kunt u dan verwachten? We leggen hieronder kort uit hoe we te werk gaan. Dat kan u helpen bij uw besligging om met ons in zee te gaan. Of niet, want u bent in vrijwel ieder stadium van de opdracht vrij om voor een ander bureau te kiezen.

 

Goed, u wilt een webapplicate. Weet u precies wat u wilt? Of heeft u een doel voor ogen en weet u niet precies of en hoe een webapplicatie hierbij kan helpen?

 

Voor onze werkwijze maakt dat niet veel uit. In het laatste geval adviseren u graag of een webapplicatie u kan helpen uw doel te bereiken. In beide gevallen bespreken we eerst uw ideeën, wensen en eisen. Deze zetten wij op papier en we doen een voorstel voor de meest geschikte oplossing. Ook maken we een globale inschatting van de kosten. Dit is geheel vrijblijvend

 

Wanneer de oplossing u aanspreekt en de ingeschatte kosten binnen uw budget passen zetten we de volgende stap: de opdrachtbevestiging. We leggen daarin vast dat we dit project samen uit gaan voeren tegen welke kosten. U bent uiteraard vrij ergens in het project uit te stappen. U betaalt dan alleen de uren die wij voor u gewerkt hebben.

 

De eerste stap na het verstrekken van de opdracht is het maken van een projectplan.

 

Projectplan

In het projectplan werken we de voorgestelde oplossing gedetailleerd uit. Dit bevat de volgende onderdelen:

  • functioneel ontwerp
  • technisch ontwerp
  • offerte
  • planning
  • voorwaarden

functioneel ontwerp

Als eerste brengen we in nauwe samenwerking met u de functionaliteit en de interactie van de webapplicatie in kaart. Dit resulteert in een ontwerp dat ervoor moet zorgdragen dat de webapplicatie op een logische manier in elkaar zit en optimaal scoort in gebruiksgemak.

 

technisch ontwerp

In het technisch ontwerp leggen we vast welk type database wordt gekozen, welke koppelingstaal wordt gebruikt, welke koppelingen met andere systemen worden gemaakt en waar de webapplicatie wordt ondergebracht.

 

offerte

Alle onderdelen van het functioneel ontwerp en andere kostenposten worden bepaald. Daarop baseren we een begroting.

 

planning

Er wordt een inschatting gemaakt van het aantal weken wat nodig is om dit project uit te voeren.

 

voorwaarden

De randvoorwaarden mbt. onderhoud, ondersteuning, licenties, eigendom, browserondersteuning, facturering etc.

 

Uitvoering

  • grafische ontwerpen
  • programmering
  • content plaatsen
  • in gebruik nemen
  • ondersteuning

grafische ontwerpen

Het beheer van onze webapplicaties heeft een uniforme vormgeving waarbij de kleurstelling aan uw bedrijf of organisatie kan worden aangepast. Indien de webapplicatie ook een publiek toegankelijk deel heeft wordt op basis van de doelstelling van de applicatie, de doelgroep en het functioneel ontwerp een grafisch ontwerp gemaakt van een aantal van de belangrijkste pagina's en de bedienings-elementen zoals het menu, knopjes, links e.d.

 

programmering

Na de eventuele grafische fase wordt de webapplicaties geprogrammeerd en databases ingericht. In het geval van een publiek toegankelijk deel wordt ook dit deel gerealiseerd.

 

content plaatsen

In deze fase vult u zelf of een webredacteur de webapplicaties met content.

 

in gebruik nemen

Nadat de webapplicatie is voorzien van content en alle functionaliteiten grondig zijn getest komt het moment om de webapplicatie in gebruik te nemen. In het geval van een publiek toegankelijk deel wordt dit online gezet.

 

ondersteuning

Wij ondersteunen u bij alle vragen die u hebt over de werking van het systeem en internet in het algemeen. Meestal ontstaan er na verloop van tijd nieuwe ideeën om de webapplicatie nog te verbeteren. Wij staan u met raad en daad terzijde.

 

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over onze webapplicaties, bedrijfsprocessen optimaliseren, maatwerk applicaties of over onze werkwijze of de kosten?

Bel dan 050 - 549 1157 of vul het formulier in voor een gratis en vrijblijvend gesprek en bekijk het portfolio.

recent werk

Subsidie toolbox Bureau Onderzoek voor intranet UMCG

Subsidie toolbox voor Bureau Onderzoek UMCG

juli 2017

Ondersteuning voor onderzoekers van het UMCG voor het Europese Horizon 2020 subsidieprogramma.

Internetsite voor Het NoorderErf

Internetsite voor Het NoorderErf

juli 2017

Het NoorderErf is een adviesbureau gespecialiseerd in het ontwerpen en beheren van boerenerven- en tuinen.

Nieuwsbrief voor Meijer Holland, bale handling systems

Nieuwsbrief voor Meijer Holland, bale handling systems

mei 2016

Meijer Holland Bale Handling Systems maakt balenklemmen en verzamelaars voor stro, silage en hooi.

recent nieuws

Foto’s voor je website? Die vind je zo

februari 2018

Heeft u wel eens een website gezien zonder foto’s? De laatste twintig jaar toch niet? Beeld domineert de uitstraling van een ...

Google Posts nieuw marketingkanaal voor ondernemers

februari 2018

Met Google Posts krijgen ondernemers een nieuwe gratis marketingkanaal van Google: eenvoudig om te maken en een effectieve mani...

Waardevolle data via Google Mijn Bedrijf

januari 2018

Vinden klanten uw bedrijf via Google Maps? Of alleen via Google Search? En wat doen die klanten dan? U bellen, de route opvrage...