Google

Webapplicaties helpen bedrijfsprocessen te optimaliseren

functionele techniek maakt meer mogelijk met intranet en internet

Webapplicaties helpen bedrijfsprocessen te optimaliseren

Hoe efficiënt zijn uw bedrijfsprocessen? Is er ruimte voor verbetering? Webapplicaties zijn een uitstekend middel om te besparen op tijd, budget en personeel.


Onze online software heeft grote voordelen ten opzichte van software die u op uw computers moet installeren: makkelijk in het gebruik, altijd up-to-date, bedrijfszeker en apparaat onafhankelijk.

 

Webapllicaties verbeteren zowel interne als externe bedrijfsprocessen. Voor een interne toepassing kunt u denken aan een urenregistratie gekoppeld aan het factureringsproces of voorraadbeheer. Voor een externe toepassing aan het organiseren van congressen en bijeenkomsten of het communiceren met uw klanten met een e-mail nieuwsbrief.

 

Een webapplicatie is een programma dat geïnstalleerd wordt op een webserver die toegankelijk is door middel van internettechnologie. Dat wil niet zeggen dat een webapplicatie alleen via internet gebruikt kan worden. Een interne webapplicatie kunt u ook via uw eigen bedrijfsnetwerk gebruiken. Eigenlijk dus een gewoon computerprogramma met het verschil dat deze werkt in een webbrowser.

Bij wepapplicaties draait alles om interactieve techniek, functionaliteit en gebruikers-vriendelijkheid. Niets zo ergerlijk als een apllicatie die het niet doet op het moment supreme. Uiteraard kunnen we een en ander aanpassen aan uw huisstijl. Hebt u een bedrijfsproces waarvan u denkt dat dit beter moet kunnen? Wilt u meer weten over webdevelopment of webapplicaties? Neem vrijblijvend contact op.

 

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over onze webapplicaties, bedrijfsprocessen optimaliseren, maatwerk applicaties of over onze werkwijze of de kosten?

Bel dan 050 - 549 1157 of vul het formulier in voor een gratis en vrijblijvend gesprek en bekijk het portfolio.

recent werk

Internetsite Anton Reitsema Pensioen & Planning

Internetsite Anton Reitsema Pensioen & Planning

juni 2018

Als gecertificeerd pensioenadviseur geeft Anton Reitsema duidelijk inzicht in iedere pensioensituatie.

Jaarberich Maekehiem

Jaarbericht Maekehiem

mei 2018

In het Maeykehiem wordt zoveel mogelijk een zo normaal mogelijke leef- en werksituatie gecreëerd.

Internetsite DH Witgoed

Internetsite DH Witgoed

april 2018

DHWitgoed repareert en verkoopt witgoed in de regio Groningen - Assen. Ook 's avonds tot 21.00 uur.

recent nieuws

Uw bedrijf beter vindbaar met de ultieme gids voor Google Mijn Bedrijf

december 2018

Wie snel even een bedrijf in de buurt zoekt komt via Google vrijwel altijd terecht bij een vermelding van Google Mijn Bedrijf, ...

Analyseer uw websitebezoek en leer de beginselen van Google Analytics

oktober 2018

Uw website levert via Google Analytics een gedetailleerd overzicht met data over uw bezoekers. Gek genoeg gebruiken maar weinig...

Verbeter de omschrijving van uw website

oktober 2018

Een goede omschrijving van uw website is nodig om van zoekers daadwerkelijk bezoekers te maken. De omschrijving in de resultate...