Google

Van idee naar succesvolle website

wat kunt u verwachten? helderheid in functionaliteit, offerte, planning en uitvoering

Van idee naar succesvolle website

Wat kunt u verwachten?

U denkt erover een site door Strik Design te laten bouwen? Wat kunt u dan verwachten? We leggen hieronder kort uit hoe we te werk gaan. Dat kan u helpen bij uw besligging om met ons in zee te gaan. Of niet, want u bent in vrijwel ieder stadium van de opdracht vrij om voor een ander bureau te kiezen.

 

Goed, u wilt een website. Weet u precies wat u wilt? Of heeft u een doel voor ogen en weet u niet precies hoe een website hierbij kan helpen?

Voor onze werkwijze maakt dat niet veel uit. In het laatste geval adviseren u graag eerst hoe u uw doelen kunt verwezelijken.
In beide gevallen bespreken we eerst uw ideeën, wensen en eisen. Deze zetten wij op papier en we doen een voorstel voor de meest geschikte oplossing. Ook maken we een globale inschatting van de kosten. Dit is geheel vrijblijvend

 

Wanneer de oplossing u aanspreekt en de ingeschatte kosten binnen uw budget passen zetten we de volgende stap: de opdrachtbevestiging. We leggen daarin vast dat we dit project samen uit gaan voeren tegen welke kosten. U bent uiteraard vrij ergens in het project uit te stappen. U betaalt dan alleen de uren die wij voor u gewerkt hebben.

 

De eerste stap na het verstrekken van de opdracht is het maken van een projectplan.

 

Projectplan

In het projectplan werken we de voorgestelde oplossing gedetailleerd uit. Dit bevat de volgende onderdelen:

functioneel ontwerp

Als eerste brengen we in nauwe samenwerking met u de functionaliteit en de interactie van de website of webapplicatie in kaart. Dit resulteert in een ontwerp dat ervoor moet zorgdragen dat de website of webapplicatie op een logische manier in elkaar zit en optimaal scoort in gebruiksgemak.

 

technisch ontwerp

In het technisch ontwerp leggen we vast welk type database wordt gekozen, welke koppelingstaal en waar de website of webapplicatie wordt ondergebracht.

 

offerte

Alle onderdelen van het functioneel ontwerp en andere kostenposten worden bepaald. Daarop baseren we een begroting.

 

planning

Er wordt een inschatting gemaakt van het aantal weken wat nodig is om dit project uit te voeren.

 

voorwaarden

De randvoorwaarden mbt. onderhoud, ondersteuning, licenties, eigendom, browserondersteuning, facturering etc.

Uitvoering

grafische ontwerpen

Op basis van de doelstelling van de site of applicatie, de doelgroep en het functioneel ontwerp wordt een grafisch ontwerp gemaakt van een aantal van de belangrijkste pagina's en de bedieningselementen zoals het menu, knopjes, links e.d.

 

programmering

Na goedkeuring van de grafische fase worden de ontwerpen omgezet in een werkende website, eventuele webapplicaties worden geprogrammeerd en databases ingericht.

 

content plaatsen

In deze fase maakt u zelf of een webredacteur de benodigde pagina's aan en vult deze met teksten, foto's, illustraties, video etc. Eventuele webapplicaties worden gevuld met content.

 

in gebruik nemen

Nadat de hele website is ingericht met tekst en beeld en alle functionaliteiten grondig zijn getest komt het moment om de website online te zetten. Wanneer een bestaande website wordt vervangen, dragen we er zorg voor dat een opgebouwde ranking (uw positie in de zoekresultaten) niet verloren gaat.

 

ondersteuning

Wij ondersteunen u bij alle vragen die u hebt over de werking van het systeem en internet in het algemeen. Meestal ontstaan er na verloop van tijd nieuwe ideeën om de website nog te verbeteren. Wij staan u met raad en daad terzijde.

 

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over ons webdesign, doel en functie, eenvoudig en geavanceerd, onderhouden of over onze werkwijze of de kosten?

Bel dan 050 - 549 1157 of vul het formulier in voor een gratis en vrijblijvend gesprek en bekijk het portfolio.

 

 

recent werk

Subsidie toolbox Bureau Onderzoek voor intranet UMCG

Subsidie toolbox voor Bureau Onderzoek UMCG

juli 2017

Ondersteuning voor onderzoekers van het UMCG voor het Europese Horizon 2020 subsidieprogramma.

Internetsite voor Het NoorderErf

Internetsite voor Het NoorderErf

juli 2017

Het NoorderErf is een adviesbureau gespecialiseerd in het ontwerpen en beheren van boerenerven- en tuinen.

Nieuwsbrief voor Meijer Holland, bale handling systems

Nieuwsbrief voor Meijer Holland, bale handling systems

mei 2016

Meijer Holland Bale Handling Systems maakt balenklemmen en verzamelaars voor stro, silage en hooi.

recent nieuws

Foto’s voor je website? Die vind je zo

februari 2018

Heeft u wel eens een website gezien zonder foto’s? De laatste twintig jaar toch niet? Beeld domineert de uitstraling van een ...

Google Posts nieuw marketingkanaal voor ondernemers

februari 2018

Met Google Posts krijgen ondernemers een nieuwe gratis marketingkanaal van Google: eenvoudig om te maken en een effectieve mani...

Waardevolle data via Google Mijn Bedrijf

januari 2018

Vinden klanten uw bedrijf via Google Maps? Of alleen via Google Search? En wat doen die klanten dan? U bellen, de route opvrage...