Google

Adobe Contribute, een website aanpassen kan iedereen

direct vanuit de browser zelf uw website aanpassen

Adobe Contribute, een website aanpassen kan iedereen

Wat kan er met Adobe Contribute?

Met Adobe Contribute kunt u eenvoudig door uw website surfen zoals u ook in uw browser doet en daar waar nodig pagina’s toevoegen en teksten, links, video's, afbeeldingen en tabellen plaatsen en wijzigen. Hiervoor hoeft u slechts op de edit-button bovenaan de pagina te klikken. Bovendien blijft de opmaak en vormgeving van uw website altijd zoals deze moet zijn.

 

Afbeeldingen en externe documenten worden bij het opslaan automatisch op de server geplaatst, wijzigingen kunnen worden teruggedraaid, verschillende gebruikers kunnen toegang krijgen tot verschillende onderdelen en pagina’s kunnen niet per ongeluk tegelijk door verschillende medewerkers worden aangepast.

 

Menu in eigen beheer

Contribute is een zeer betaalbare oplossing maar had als nadeel dat het menu van de website niet goed zelf te onderhouden was. Dankzij een aparte menu-module, speciaal ontwikkeld door Strik Design, is dit nadeel verleden tijd.

 

Een paar functies uitgelicht:

Eindredactie

schermafbeelding Contribute Draft Console

Lang niet altijd is degene die aan een pagina werkt ook degene die beslist of die pagina gepubliceerd mag worden. De eindverantwoordelijke krijgt met behulp van de 'Draft Console' een compleet overzicht van de te beoordelen pagina's, hij/zij kan eventueel nog correcties aanbrengen, publiceren of weer doorsturen naar een andere editor. Hiermee krijgt u de mogelijkheid een (of meerdere) eindredacteur in te zetten.

 

Stijlen

schermafbeelding Contribute CSS Preview

Bij het toekennen van stijlen aan tekst heeft de naam in het lijstje alvast de kenmer-ken van de stijl zodat je weet wat je kunt ver-wachten. Dit maakt het kiezen van de beste opmaakstijl heel gemakkelijk.

 

Foto's bewerken

schermafbeelding Contribute Fotobewerkings buttons

Gebruikers kunnen foto’s op web-pagina’s bewerken: bijsnijden, vergroten en verkleinen, verscherpen en de helderheid en het kontrast verbeteren. Ook kan voor de hele website worden bepaald waar de foto’s op de server worden geplaatst, hoe groot ze mogen zijn en hoe ze gecomprimeerd dienen te worden. Hierdoor is een apart fotobewerkingsprogramma voor deze aanpassingen niet nodig.

 

Rechten

Adobe Contribute heeft de mogelijkheid om groepen van editors met verschillende publicatierechten te maken en te bepalen in welke map nieuwe bestanden worden geplaatst. Hierdoor wordt het beheer van de bestanden op de server sterk vereenvoudigt omdat oorspronkelijke bestanden en nieuwe bestanden in verschillende mappen (kunnen) staan.

 

Externe editor

Iemand met kennis van zaken kan de code rechtstreeks in zijn/haar favoriete editor bewerken.

 

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over ons webdesign, doel en functie, eenvoudig en geavanceerd, onderhouden of over onze werkwijze of de kosten?

Bel dan 050 - 549 1157 of vul het formulier in voor een gratis en vrijblijvend gesprek en bekijk het portfolio.

recent werk

Logo voor café-restautant De Onlanderij bij het prachtige natuurgebied De Onlanden bij Eelderwolde

Logo De Onlanderij

februari 2019

Logo voor het café-restautant De Onlanderij bij het prachtige natuurgebied De Onlanden bij Eelderwolde.

Internetsite Anton Reitsema Pensioen & Planning

Internetsite TwinQels

februari 2019

Het interactief loopbaanplatform TwinQels ondersteunt werkgevers en werknemers die zelf de regie willen behouden.

Jaarberich Maekehiem

3D visualisatie verbouwing Dorpshuis Garmerwolde

januari 2019

3D visualisaties van exterieur, grote zaal en ruimte voor Buurtzorg na verbouwing van Dorpshuis De Leeuw.

recent nieuws

Snelle websites zijn beter. Hoe snel is die van u?

april 2019

Snelle website zijn beter, zegt Google. En dat is logisch, want de bezoeker wil de website direct op het scherm zien, zonder te...

Gebruik Google Startersgids voor een beter resultaat bij Google, deel 2

maart 2019

Bent u nieuw of al enigszins gevorderd met zoekmachineoptimalisatie? De Google Startersgids helpt iedereen die zelf aan de slag...

Gebruik Google Startersgids voor een beter resultaat bij Google, deel 1

januari 2019

Bent u nieuw of al enigszins gevorderd met zoekmachineoptimalisatie? De Google Startersgids helpt iedereen die zelf aan de slag...