Google

Stage

ben jij de volgende stagiaire?

sfeervolle stageplek bij Strik Design

Strik Design heeft van tijd tot tijd een stageplaats voor een afstuderende MBO'er of een HBO'er design of communicatie.

 

We verwachten dat de stagiaire enthousiast, gemotiveerd, representatief, sociaal en zelfstandig is.

 

De stagiaire moet vanuit de opleiding een opdracht mee gekregen hebben waar hij/zij zelfstandig aan gaat werken, bijvoorbeeld een onderzoek. In de dagelijkse praktijk is gebleken dat het meewerken aan projecten slechts een deel van de stage kan uitmaken.

 

Heb je interesse? Stuur ons dan je curriculum vitae en motivatiebrief via onderstaand formulier.

 

naam:
e-mail adres:
CV:
motivatie:

 

 

(alle velden zijn verplicht)

Maaike Hermse (2013): 

Een duidelijk doel had ik voor ogen: ik wou graag een eigen website bouwen. Mijn eigen website waarop ik mijn portfolio kon laten zien. Vanuit de kunstacademie, richting grafische vormgeving, had ik voldoende werk wat ik graag wou laten zien op het wereld wijde web. Helaas ontbrak het me aan de kennis om dit daadwerkelijk te realiseren. Daar kwam verandering in dankzij mijn stage bij Strik Design.

 

Maarten heeft me geholpen grip te krijgen op het bouwen van een website. Rare onduidelijke letters en tekens werden leesbaar en begrijpelijk. Ik dook in de codetaal waar een website uit bestaat en leerde een website bouwen. Trots was ik dan ook toen het mij lukte zelf templates naar mijn hand te zetten en een eigen portfolio website te maken!

 

Ik kijk terug op een verhelderende, leerzame en plezierige stage. Maarten bedankt!

 

Henk Bolhuis (2011):

Van november 2010 tot april 2011 heb ik bij Strik Design mijn 2e jaars stage gedaan van de opleiding Human Technology. Tijdens mijn Stage heb ik onderzoek gedaan naar een Ticketsysteem om de vragen & problemen van klanten gemakkelijk en overzichtelijk te kunnen verhelpen. Verder heb ik een handleiding gemaakt voor het CMS Mojo en Adobe Contribute ook ben ik vaak samen met Maarten naar klanten geweest.

 

Ik heb een leuke stage gehad bij Strik Design door de goede begeleiding van Maarten en nieuwe ervaringen die ik van deze stage heb opgedaan. Over de begeleiding van Maarten ben ik erg tevreden doordat hij goede ondersteuning bied en goed feedback kan geven, waar ik veel van heb geleerd. Het was vaak gezellig op kantoor en ik kom af en toe nog eens langs op visite. Aan het eind van de stage heb ik een leuk zomervakantiebaantje gekregen bij Jansen & Heuning, door de ervaringen die ik bij Strik Design geleerd heb. Garmerwolde was goed bereikbaar met de bus en ik ging er elke dag met plezier naar toe.

 

Ralph Hogenbirk (2010): 

Van februari tot juni 2010 heb ik bij Strik Design mijn afstudeerstage Human Technology gedaan. Tijdens de stage heb ik onderzoek gedaan naar het gebruik van verschillende Content Management Systemen en de behoeften van klanten aan een handleiding of helpfunctie hier voor. Naar aanleiding hiervan heb ik een ondersteuningswebsite gebouwd voor Adobe Contribute en meegeholpen met opstellen van een online handleiding voor Mojo CMS. Daarnaast heb ik meegewerkt aan verschillende projecten en heb ik oa. dit artikel over local search geschreven.

 

Ik heb de stage als zeer prettig ervaren. Maarten is een erg goede begeleider en ik heb van hem niet alleen veel geleerd over het vak maar ook veel over communicatie met klanten en partners.  De sfeer op het kantoor is altijd erg prettig en ik ben in 20 weken geen enkele dag met tegenzin naar stage gegaan. Het blijft natuurlijk wel een klein bedrijf maar toch was er altijd wel wat te doen naast de onderzoeken. Daarnaast was er veel contact met klanten en partners waardoor er altijd wat leven in de brouwerij is. Verder maakt de mooie locatie in Garmerwolde die paar kilometer fietsen zeker de moeite waard.

recent werk

Logo voor café-restautant De Onlanderij bij het prachtige natuurgebied De Onlanden bij Eelderwolde

Logo De Onlanderij

februari 2019

Logo voor het café-restautant De Onlanderij bij het prachtige natuurgebied De Onlanden bij Eelderwolde.

Internetsite Anton Reitsema Pensioen & Planning

Internetsite TwinQels

februari 2019

Het interactief loopbaanplatform TwinQels ondersteunt werkgevers en werknemers die zelf de regie willen behouden.

Jaarberich Maekehiem

3D visualisatie verbouwing Dorpshuis Garmerwolde

januari 2019

3D visualisaties van exterieur, grote zaal en ruimte voor Buurtzorg na verbouwing van Dorpshuis De Leeuw.

recent nieuws

Snelle websites zijn beter. Hoe snel is die van u?

april 2019

Snelle website zijn beter, zegt Google. En dat is logisch, want de bezoeker wil de website direct op het scherm zien, zonder te...

Gebruik Google Startersgids voor een beter resultaat bij Google, deel 2

maart 2019

Bent u nieuw of al enigszins gevorderd met zoekmachineoptimalisatie? De Google Startersgids helpt iedereen die zelf aan de slag...

Gebruik Google Startersgids voor een beter resultaat bij Google, deel 1

januari 2019

Bent u nieuw of al enigszins gevorderd met zoekmachineoptimalisatie? De Google Startersgids helpt iedereen die zelf aan de slag...