Google

Samenwerken op basis van heldere afspraken

alles op tijd én binnen het budget

samenwerken op basis van heldere afspraken

Of het nu grote of kleine projecten betreft: bij Strik Design kunt u rekenen op een procesmatige werkwijze met een bijzonder hoog afspraak-is-afspraak niveau. Daardoor bent u er zeker van dat de afgesproken planning en kwaliteit gehaald worden, binnen het afgesproken budget.

 

De eerste stap: uw wensen en doelen in kaart

Een eerste stap in de samenwerking is het in kaart brengen van uw wensen, uw doelen en de wederzijdse verwachtingen. Vervolgens stellen we gezamenlijk de specificaties op en delen we het project zo nodig op in deelprojecten met elk een eigen planning. Dit alles wordt vastgelegd in een projectplan en/of offerte als harde afspraak.

 

Grote projecten op basis van een projectplan

Bij grotere projecten is de werkwijze: één of twee kennismakingsgesprekken waarin we in een open gesprek de mogelijkheden en uw wensen inventariseren. U krijgt een gratis prijsindicatie. Bent u geïnteresseerd, dan stel ik een betaald projectplan op met een gedetailleerde offerte. U kunt dit plan vervolgens (bij voorkeur ;-) door ons laten uitvoeren maar eventueel ook door iemand anders.

U wordt nauw bij het ontwerp betrokken

Een ontwerp is altijd afhankelijk van de doelgroep en wat u van deze doelgroep wilt. De uitgangspunten stellen we samen vast, waarna Strik Design deze vertaalt in schetsen of voorbeeldschermen. Deze worden met u besproken en verbeterd voordat het wordt gerealiseerd. Gaat het om een interactief project (website of webapplicatie), dan wordt deze voor oplevering eerst uitgebreid getest.

 

Eén aanspreekpunt en minimale overhead

Strik Design is een klein bureau, waardoor u nooit betaalt voor overbodige overhead. Bovendien heeft u daardoor altijd maar één aanspreekpunt met wie u alles kunt afhandelen. Mocht het nodig zijn andere specialisten in te schakelen, dan kunnen deze al in een vroeg stadium bij het project betrokken worden zodat u zeker bent van een goed advies.

 

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over ons, onze partners, onze klanten, onze werkwijze of onze stage-mogelijkheden?

Bel dan 050 - 549 1157 of vul het formulier in voor een gratis en vrijblijvend gesprek en bekijk het portfolio.

recent werk

Internetsite Anton Reitsema Pensioen & Planning

Internetsite Anton Reitsema Pensioen & Planning

juni 2018

Als gecertificeerd pensioenadviseur geeft Anton Reitsema duidelijk inzicht in iedere pensioensituatie.

Jaarberich Maekehiem

Jaarbericht Maekehiem

mei 2018

In het Maeykehiem wordt zoveel mogelijk een zo normaal mogelijke leef- en werksituatie gecreëerd.

Internetsite DH Witgoed

Internetsite DH Witgoed

april 2018

DHWitgoed repareert en verkoopt witgoed in de regio Groningen - Assen. Ook 's avonds tot 21.00 uur.

recent nieuws

Uw bedrijf beter vindbaar met de ultieme gids voor Google Mijn Bedrijf

december 2018

Wie snel even een bedrijf in de buurt zoekt komt via Google vrijwel altijd terecht bij een vermelding van Google Mijn Bedrijf, ...

Analyseer uw websitebezoek en leer de beginselen van Google Analytics

oktober 2018

Uw website levert via Google Analytics een gedetailleerd overzicht met data over uw bezoekers. Gek genoeg gebruiken maar weinig...

Verbeter de omschrijving van uw website

oktober 2018

Een goede omschrijving van uw website is nodig om van zoekers daadwerkelijk bezoekers te maken. De omschrijving in de resultate...