Veel gestelde vragen

Dat kan een kwestie van een paar dagen zijn maar dat is afhankelijk of er nog een domeinnaam moet worden aangevraagd en hoeveel tijd je zelf of je tekstschrijver nodig heeft om de website in te richten. De opstartkosten en het eerste half jaar van het abonnement moeten wel eerst betaald zijn.

Nadat je website is opgeleverd krijg je ruim een maand de tijd om de website in te richten. Het abonnement gaat in op de eerste dag van twee maanden daarna. Dus stel dat de website ergens in januari wordt opgeleverd dan gaat het abonnement in op 1 maart.

Wanneer je de website zelf helemaal inricht dan niet. Maar je kunt uiteraard een beroep op ons doen om je te helpen wanneer je er niet uitkomt. De tijd die het kost om je te helpen factureren we op uurbasis voor € 60,- per uur (ex btw). Deze uren houden we in een online spreadsheet bij zodat je altijd inzicht hebt in de uren die we voor je gewerkt hebben.

Het onderhoudsabonnement wordt per half jaar gefactureerd. Dit kun je met een opzegtermijn van minimaal 1 maand dus per half jaar opzeggen.

Tijdens het opstarten zeker! Het is wel de bedoeling dat je zelf de website verder inricht maar daar kunnen we je tegen betaling natuurlijk wel bij helpen.

Dat valt reuze mee. WordPress is heel gebruiksvriendelijk en er zijn op internet duizenden instructie pagina’s en video’s te vinden hoe je bepaalde zaken in WordPress kunt aanpassen. Bovendien gebeurt het inrichten van de pagina met behulp van een bewerker waarbij je bouwstenen eenvoudig naar de juiste plek kunt slepen.

Je hoeft in ieder geval geen technische kennis te bezitten om gebruik te maken van het WordPress.

Dat hoort zeker tot de mogelijkheden. We hebben hierin ruime ervaring, kijk maar eens bij ons portfolio. Spreekt het je aan, neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Ja, de website is zeker geschikt voor mobiele apparaten. Mocht je toch iets tegenkomen wat er op een telefoon of tablet niet goed uitziet dan kun je dat doorgeven en dan lossen we dat op.

In principe niet veel, wij vragen het volgende:

 • de gewenste domeinnaam of wanneer je domeinnaam verhuisd moet worden de verhuiscode (ook wel autorisatiecode genoemd), wanneer je ook e-mail boxen onder je domeinnaam gebruikt neem dan even contact met ons op zodat er geen e-mail verloren gaat (verhuizen van e-mail boxen zit niet bij het standaardbedrag in)
 • je logo in een geschikt bestandsformaat (PSD, JPG of GIF) met voldoende resolutie. Mocht je nog geen logo hebben dan kun je dat door ons laten ontwerpen
 • wanneer je de website door ons wilt laten inrichten maar je hebt de teksten en het beeldmateriaal wel gereed dan moet je die ook toesturen (zit niet bij het standaardbedrag in)
 • wanneer je de inhoud van je website door ons wilt laten maken neem dan contact op voor het maken van een afspraak zodat we eerst goed kunnen bespreken wat je precies in gedachten hebt
 • een ingevuld bestelformulier

Dat kan zeker! Zie hier voor het aanbod voor een basic website.

WordPress websites worden uitstekend geïndexeerd door zoekmachines als Google en bij specifieke zoektermen zal de website zeker tussen de zoekresultaten zichtbaar zijn. De website wordt niet standaard geoptimaliseerd voor meer algemene zoektermen maar beschikt wel over een speciale plugin waarmee het heel gemakkelijk is om zelf je pagina’s te optimaliseren. Wij kunnen je hier uiteraard ook bij helpen maar dit valt niet onder het basis abonnement.

Met NinjaForms kun je veel geavanceerdere formulieren maken dan met het standaard contactformulier wat standaard in Enfold zit.

Zo kun je:

 • formulieren maken die bestaan uit meerdere pagina’s
 • formulieren maken met meerdere kolommen
 • formulieren maken waarbij een gedeelte afhankelijk is van een eerder gemaakte keuze
 • uploadvelden aan het formulier toevoegen
 • de vormgeving van het formulier helemaal naar eigen wens aanpassen
 • via het formulier met PayPal betalingen regelen
 • een nieuwsbrief aanmeldformulier maken voor MailChimp
 • een overzicht van alle ingediende formulieren inzien en exporteren naar Excel

Deze website is een initiatief van Strik Design en wij hebben jarenlange ervaring in het maken van websites en webapplicaties van eenvoudig tot zeer complex. Op de website van Strik Design kun je meer informatie over websites, over webapplicaties en internet advies vinden. Bekijk ook ons portfolio met voorbeelden van gerealiseerde projecten.

Nee, dat niet. Om de service te kunnen garanderen is het belangrijk dat er niets aan de instellingen van WordPress gewijzigd kan worden.

Je kunt wel de database van de website meenemen naar een ander bedrijf maar niet de complete WordPress installatie met theme en plugins. Voor het theme en enkele plugins heb je een licentie nodig en deze mogen niet zonder licentie gekopieerd worden naar een andere server. Bovendien is er erg veel tijd geïnvesteerd in het optimaliseren van deze WordPress installatie en we willen voorkomen dat een andere partij daar misbruik van maakt.