Google

Hora Finita PhD management software

Inzicht in complexe promotietrajecten

Printscreen van de overzichtspagina van

Logo Hora Finita PhD management software

Rijksuniversiteit Groningen

Voor de Rijksuniversiteit Groningen ontwikkelde Strik Design de webapplicatie Hora Finita. Met dit gebruiksvriendelijke systeem kan de RUG al haar promotietrajecten van a tot z registreren, monitoren en zonder onnodige vertraging laten verlopen. Van de start van het traject tot en met de plechtigheid en de uitreiking van de bul.

Eén systeem voor alle faculteiten

Jaarlijks promoveren aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) honderden studenten. Een promotie is een traject dat meerdere jaren duurt en waarin diverse betrokkenen veel handelingen moeten verrichten. In dat proces is Hora Finita de spil. Deze webapplicatie administreert en begeleidt het hele proces, en geeft direct helderheid over de voortgang.

 

Eén compleet systeem

Hora Finita is een compleet en veelzijdig PhD-volgsysteem. Het vervangt de diverse promotie-volgsystemen die de afzonderlijke faculteiten van de RUG gebruikten. Doordat er nu één systeem is, weet de universiteit exact welke promoties er lopen en kan het de rendementen snel en nauwkeurig berekenen. Bovendien werkt Hora Finita dankzij de diverse geautomatiseerde functies tijd- en kostenbesparend.

Snel en duidelijk rendement berekenen

Eenvoudig in gebruik

Bij de ontwikkeling waren de eindgebruikers nauw betrokken. Het resultaat is dan ook een zeer gebruiksvriendelijk systeem. De pagina’s bieden heldere informatie en geven duidelijk aan wat de vervolgstap is. Een ander groot voordeel voor de gebruikers is ook dat zij Hora Finita altijd en overal via internet kunnen bereiken.

Geen onnodige vertraging

Sterk punt van Hora Finita is dat het iedereen op het juiste moment informeert over de te ondernemen actie, bijvoorbeeld door een mailtje te versturen. Daardoor is de kans op onnodige vertraging te verwaarlozen. Bovendien kan een promovendus altijd direct de status van zijn of haar promotietraject inzien.

 

Ook voor andere universiteiten

Hora Finita is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen, dat de applicatie sinds november 2013 in gebruik heeft. Het systeem sluit perfect aan op de nationale richtlijnen in de promotiereglementen en is daardoor snel geschikt te maken voor andere universiteiten. In die mogelijkheid is bij de ontwikkeling voorzien.

 

Hebt u namens een universiteit interesse in Hora Finita? Neem dan op met de Rijksuniversiteit Groningen voor meer informatie.

 

recent werk

Internetsite Anton Reitsema Pensioen & Planning

Internetsite Anton Reitsema Pensioen & Planning

juni 2018

Als gecertificeerd pensioenadviseur geeft Anton Reitsema duidelijk inzicht in iedere pensioensituatie.

Jaarberich Maekehiem

Jaarbericht Maekehiem

mei 2018

In het Maeykehiem wordt zoveel mogelijk een zo normaal mogelijke leef- en werksituatie gecreëerd.

Internetsite DH Witgoed

Internetsite DH Witgoed

april 2018

DHWitgoed repareert en verkoopt witgoed in de regio Groningen - Assen. Ook 's avonds tot 21.00 uur.

recent nieuws

Foto’s voor je website? Die vind je zo

februari 2018

Heeft u wel eens een website gezien zonder foto’s? De laatste twintig jaar toch niet? Beeld domineert de uitstraling van een ...

Google Posts nieuw marketingkanaal voor ondernemers

februari 2018

Met Google Posts krijgen ondernemers een nieuwe gratis marketingkanaal van Google: eenvoudig om te maken en een effectieve mani...

Waardevolle data via Google Mijn Bedrijf

januari 2018

Vinden klanten uw bedrijf via Google Maps? Of alleen via Google Search? En wat doen die klanten dan? U bellen, de route opvrage...