Google

Voeg nu video’s toe aan Google Mijn Bedrijf

april 2018 - 0 reacties - Zoekmachine-optimalisatie, Video

Niets vertelt uw verhaal beter dan een mooie video. Uw visueel ingestelde klant of bezoeker zal sneller een filmpje aanklikken dan een geschreven artikel. Video's kunt u nu rechtstreeks publiceren op Google Mijn Bedrijf.

 

Heeft u een productie-, promotiefilm of reclamevideo? Die staan natuurlijk op uw eigen website en op uw eigen YouTube kanaal. Maar wat is dan het voordeel dat u deze films nu ook rechtstreeks kunt publiceren bij Google Mijn Bedrijf? Het grote voordeel hiervan is dat uw video's direct zichtbaar zijn in de zoekresultaten bij Google en bij Google Maps. Iemand die via Google zoekt op een restaurant of garage klikt sneller op een bedrijf met een mooie promotiefilm dan alleen op een link naar een website.


Eigen video's uploaden

Om uw video's te publiceren bij Google Mijn Bedrijf, logt u in bij Google Mijn Bedrijf kiest u voor het tabje Foto's aan de linkerkant. De rest wijst zichzelf. U kunt films tot 30 seconden uploaden dus voor het uitgebreide videowerk blijft uw YouTube kanaal de aangewezen plek.


Video's van klanten

Overigens kunnen ook klanten video's uploaden, maar hoe dat precies zijn weerslag krijgt is nog niet helemaal duidelijk. Of veel bedrijven zitten te wachten of een gefilmde klantenrecensie is maar de vraag. Misschien kunt u hier alvast wel aan de slag met een aantal gescripte positieve klantverhalen.


Ook artikelen publiceren

Ook uw geschreven artikelen kunt u rechtstreeks bij Google Mijn Bedrijf plaatsen. Het voordeel hiervan is eveneens dat de bezoeker deze artikelen direct te zien krijgt in het zoekresultaat. En dus sneller doorklikt naar uw website. Hoe dat in zijn werk gaat, leest u in ons volledige artikel Google Posts nieuw marketingkanaal voor ondernemers.


Bezoekersdata analyseren

Zoals we in een eerder artikel Waardevolle data via Google Mijn Bedrijf
schreven levert Google Mijn Bedrijf ook nog eens statistieken over uw vindbaarheid die u tot 90 dagen terug kunt vinden. U kunt zien hoeveel mensen u vonden via Google Zoeken en via Google Maps. U krijgt onder meer een overzicht van de acties die bezoekers uitvoeren nadat zij u gevonden hebben: u bellen, uw website bezoeken, foto's of dus uw video's bekijken of de route naar uw locatie opvragen.

voeg een reactie toe

0 reacties

abonneer u op de RSS feed van Strik Design

over dit nieuws

Wanneer ik iets tegenkom waarvan ik denk dat het interessant is voor mijn klanten dan schrijf ik daarover een artikel. Via RSS kun je je hierop abboneren of je moet af en toe hier terugkomen om te kijken of er iets nieuws staat.

 

archief

recent werk

Nieuwsbrief voor het Roelof van Echten College in Hoogeveen

Ouders van Roelof nieuwsbrief

juni 2019

Nieuwsbrief voor het Roelof van Echten College in Hoogeveen

Stichting Bloeiend Boerenland bevordert de biodiversiteit door zoveel mogelijk bloeiende akkerranden.

Internetsite Stichting Bloeiend Boerenland

juli 2019

Stichting Bloeiend Boerenland bevordert de biodiversiteit door zoveel mogelijk bloeiende akkerranden.

Folders voor de Research Master opleidingen van de Graduate School Medical Sciences van de RuG.

Graduate School Medical Sciences folders

september 2019

Folders voor de Research Master opleidingen van de Graduate School Medical Sciences van de RuG.

recent nieuws

Hoe zoekmachines u belonen voor een lange-termijn-strategie

februari 2020

Beginnen met zoekmachineoptimalisatie is vrij eenvoudig, maar een lange-termijn-strategie kost meer inspanning. De beloning van...

Zoekmachineoptimalisatie bij een WordPress website? Dat kunt u zelf

november 2019

Grote kans dat uw website gemaakt is met WordPress. Of dat u binnenkort ook overstapt naar 's werelds meest gebruikte contentma...

Google Search Console: uw zoekmachineoptimalisatie in een oogopslag

oktober 2019

Bezoekersaantallen bekijken met Google Analytics doen de meeste websitebeheerders nog wel. Maar kijkt u ook naar Google Search ...