Google

Google Posts nieuw marketingkanaal voor ondernemers

februari 2018 - 0 reacties - Content Management, Internet marketing

Met Google Posts krijgen ondernemers een nieuwe gratis marketingkanaal van Google: eenvoudig om te maken en een effectieve manier om verkeer naar uw website te leiden.

 

Wat is een Google Post? Dat is een stukje tekst van 100 tot 300 woorden, met foto en eventueel een knop waar de bezoeker op kan klikken voor meer informatie of een bestelling kan doen. Het mooie is dat deze posts niet op uw eigen website verschijnen, maar bij de zoekresultaten van Google.

 

Nieuws en aanbiedingen

U publiceert deze posts rechtstreeks op Google Zoeken en Google Maps. Deze posts komen dus in beeld wanneer mensen zoeken bij Google of Google Maps. Zo'n post kan van alles zijn: een nieuwsartikeltje, een aanbieding van de week, een aankondiging van een evenement of een bericht over gewijzigde openingstijden. 

 

De bezoeker kan zo direct uw aanbieding of aankondiging zien en doorklikken naar de desbetreffende productpagina of het nieuwsartikel. Of de bezoeker kan zich opgeven voor een evenement.

 

Aan de slag met Google Posts

De  Google Posts zijn een mooi extra marketingkanaal voor uw bedrijf. Ze vallen erg op in de zoekresultaten en ze zijn nog gratis ook. Dus ga direct aan de slag met Google Posts. Dat kunt u doen op de computer of zelfs met de smartphone. Lees de uitgebreide instructies over het maken van een Google Post.

 

U moet uiteraard wel al actief zijn bij Google My Business of Google Mijn Bedrijf in het Nederlands. Wie dat nog niet is, zou dat sowieso moeten doen, want zonder dat bent u een stuk minder zicht- en vindbaar bij Google.

voeg een reactie toe

0 reacties

abonneer u op de RSS feed van Strik Design

over dit nieuws

Wanneer ik iets tegenkom waarvan ik denk dat het interessant is voor mijn klanten dan schrijf ik daarover een artikel. Via RSS kun je je hierop abboneren of je moet af en toe hier terugkomen om te kijken of er iets nieuws staat.

 

archief

recent werk

Logo voor café-restautant De Onlanderij bij het prachtige natuurgebied De Onlanden bij Eelderwolde

Logo De Onlanderij

februari 2019

Logo voor het café-restautant De Onlanderij bij het prachtige natuurgebied De Onlanden bij Eelderwolde.

Internetsite Anton Reitsema Pensioen & Planning

Internetsite TwinQels

februari 2019

Het interactief loopbaanplatform TwinQels ondersteunt werkgevers en werknemers die zelf de regie willen behouden.

Jaarberich Maekehiem

3D visualisatie verbouwing Dorpshuis Garmerwolde

januari 2019

3D visualisaties van exterieur, grote zaal en ruimte voor Buurtzorg na verbouwing van Dorpshuis De Leeuw.

recent nieuws

Snelle websites zijn beter. Hoe snel is die van u?

april 2019

Snelle website zijn beter, zegt Google. En dat is logisch, want de bezoeker wil de website direct op het scherm zien, zonder te...

Gebruik Google Startersgids voor een beter resultaat bij Google, deel 2

maart 2019

Bent u nieuw of al enigszins gevorderd met zoekmachineoptimalisatie? De Google Startersgids helpt iedereen die zelf aan de slag...

Gebruik Google Startersgids voor een beter resultaat bij Google, deel 1

januari 2019

Bent u nieuw of al enigszins gevorderd met zoekmachineoptimalisatie? De Google Startersgids helpt iedereen die zelf aan de slag...