Google

Google geeft ondernemers gratis een website

november 2017 - 0 reacties - Content Management, Webdesign, Website onderhoud

Heeft u nog altijd geen website? U bent niet de enige. Van alle kleine bedrijven heeft maar liefst 60 procent geen eigen website. Daarom geeft Google nu gratis basiswebsites weg.

 

Te duur, te veel gedoe en tijdrovend. Dat zijn volgens Google de redenen waarom veel kleine bedrijven nog geen eigen website hebben. De basiswebsite die Google nu beschikbaar stelt is daarom gratis, gemakkelijk en snel op te zetten.

 

U komt in aanmerking voor de gratis website van Google als u aangemeld bent bij Google My Business, de plek waar u er in ieder geval voor heeft gezorgd dat uw bedrijf vindbaar is bij Google. Heeft u zelfs dat niet gedaan? Dat wordt dan hoog tijd!

 

Het maken van uw eigen website, of uw eigen pagina op internet, want meer dan 1 pagina krijgt u niet, is kinderlijk eenvoudig. U meldt zich aan, vult een aantal velden in van het formulier en klaar is uw website. Plaatjes en tekst kunt u uiteraard zelf aanpassen.

 

De gratis Google website is niet veel meer dan een visitekaartje op internet, want u kunt er ook een aantal zaken niet mee. Zo is er nauwelijks zoekmachineoptimalisatie mogelijk, kunt u geen bezoekersstatistieken analyseren en is het afspelen van video niet mogelijk. Misschien dat Google deze zaken later nog uitbreidt.

 

De gratis website van Google is een prima middel voor kleinere bedrijven of zzp’ers die nog aan de slag moeten met hun aanwezigheid op internet en weinig eisen stellen aan die online presentatie.

 

Wie direct een meer serieuze website wil, inclusief een goed resultaat bij zoekmachines, kiest beter voor een ander alternatief zoals onze eigen Website Zonder Zorgen.

 

Meer informatie over uw eigen website bij Google.

voeg een reactie toe

0 reacties

abonneer u op de RSS feed van Strik Design

over dit nieuws

Wanneer ik iets tegenkom waarvan ik denk dat het interessant is voor mijn klanten dan schrijf ik daarover een artikel. Via RSS kun je je hierop abboneren of je moet af en toe hier terugkomen om te kijken of er iets nieuws staat.

 

archief

recent werk

Nieuwsbrief voor het Roelof van Echten College in Hoogeveen

Ouders van Roelof nieuwsbrief

juni 2019

Nieuwsbrief voor het Roelof van Echten College in Hoogeveen

Stichting Bloeiend Boerenland bevordert de biodiversiteit door zoveel mogelijk bloeiende akkerranden.

Internetsite Stichting Bloeiend Boerenland

juli 2019

Stichting Bloeiend Boerenland bevordert de biodiversiteit door zoveel mogelijk bloeiende akkerranden.

Folders voor de Research Master opleidingen van de Graduate School Medical Sciences van de RuG.

Graduate School Medical Sciences folders

september 2019

Folders voor de Research Master opleidingen van de Graduate School Medical Sciences van de RuG.

recent nieuws

Hoe zoekmachines u belonen voor een lange-termijn-strategie

februari 2020

Beginnen met zoekmachineoptimalisatie is vrij eenvoudig, maar een lange-termijn-strategie kost meer inspanning. De beloning van...

Zoekmachineoptimalisatie bij een WordPress website? Dat kunt u zelf

november 2019

Grote kans dat uw website gemaakt is met WordPress. Of dat u binnenkort ook overstapt naar 's werelds meest gebruikte contentma...

Google Search Console: uw zoekmachineoptimalisatie in een oogopslag

oktober 2019

Bezoekersaantallen bekijken met Google Analytics doen de meeste websitebeheerders nog wel. Maar kijkt u ook naar Google Search ...